Threads: 27
Dragontear Wrote:Като чуя как публиката пее на Fear-a направо почвам да се пипам 
Бирата в едната ръка, кура в другата- пълно щастие
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Threads: 1
Eй,ей,ей,кво става тука,Стефчо?!Баси,аз сега видях концерта отгоре.Ами много яко изглеждаме,УАУ.Направо е настръхващо,НЕЗАБРАВИМООО....
И на мен ми се видяха супер доволни .Специално се опитах да изгледам Sanctuary от всички концерти досега тази година и навсякъде публиката се нуждаеше от разпалване отначало и с думи ,после и с жестове.А тука само си спряха да свирят ,седнаха си и ,след известна пауза ,чак тогава Брус стана да ръководи започналите вече отдавна от всички викове и крясъци....Гледах и клипове на Фиъра от Белград ,ами там все едно публиката е от детска градина ,а тука имах чувството ,че ще се срути залата .... И на мен ми направи впечатление колко много Брус оставя публиката да пее и на Wasted ,а и не само ...... Нямаше да е лошо да изкарат Hallowed ,но и на мен ми се струва преувеличено :rockdevil: Аз бях на такова място (2 етаж

,че виждах какво става зад сцената и наистина се събраха и обсъждаха нещо за около 3-4 секунди ,но знам ли ,може само да се поздравили ,може нещо съвсем друго ,видях само Дейв как запали цигара,Яник взе хавлия да си бърше потта и се прибраха ....
Threads: 446
Country:
Боби, Стиф .. ако знаете какво видео имам от Сърбия на нас тримата

:laugh:
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Ee,искрено се надявам да направиш едно копие и за мен....
Threads: 27
Dragontear Wrote:Боби, Стиф .. ако знаете какво видео имам от Сърбия на нас тримата
:laugh:
Сигурен съм, че ще бъде само за вътрешна употреба. :edtroop:
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Threads: 446
Country:
Разбира се!
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Threads: 16
По последна информация, която получих групата е била очарована от София.
С Морги имахме малък спор кой концерт се е харесал повече на Мейдън - тук или в Сърбия. Гледайки клипчета в тръбата аз мисля, че тук повече им е харесало. Вие как мислите?
04.06.07 - BG / 02.08.08 - GR / 10.02.09 - SRB / 14.08.10 - HU / 15.08.10 - RO / 17.06.11 - GR / 24.07.13 - RO / 31.07.13 - CRO / 03.06.14 - HU/ 16.06.14 - BG / 17.06.14 - SRB
Threads: 0
Някой имали представа колко нород се събра в залата на 16.06.2014 !
В тази държава 5.000 души явно нищо не са един пише 15.000 друг 20.000 А може залата да е с гумени стени и да се разпъва на кой колкото му е кеф !:excl:
:rockdevil::devilsmiley::edflame:
Залата събира около 12000.Всичко останало са спекулации....