Thread Rating:
  • 16 Vote(s) - 2.56 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IRON MAIDEN с концерт в София на 16 юни
Абе то и на мен ми стана смешно и дори и се присмяхме на акъла с със Стилиан и Мипослав, същевременно ми стана много тъпо някак ! Аз и казвам няма как да стане мила тук съм от 06:00 сутринта да не говорим пък как влязох в залата Wink ! А тя дори и билет нямаше а , наглее с всичка сила някак си ! И ме гледа с едни такива голеееми и влажни очища ! Ама много ти се моля ! Накрая и вече не ми издържаха нервите и казах на следващият им концерт през 2021 г. като дойдат пак в БЪЛГАРИЯ обещавам да те пусна от където искаш !! :w00t:
:rockdevil::devilsmiley::edflame:
Reply
И като си говорим за нагли и тъпи хора ето ви още едни такива !
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4134797
Е нямам думи просто който иска може да коментира !
Аз не съм от София и няма как да разбера кое е истина и кое гнусна ЖЪЛТИНИЯ !

При вас в София нещата стоят друго яче но уви аз съм си от ЯМБОЛ !
Ще ми е интересно да видя вие к,во мислите по въпроса, това е за сега от мен :blink:
Reply
Нагло е това, като не виждаш се редиш цял ден и си отпред, не съм го правила един и два пъти. Ниска съм, знам си го, чакам. Никой не е длъжен да се съобразява.

Да бе, правихме си страшен купон с Мейдън, прахме им чорапите...
Няма такива нагли типове. И утре ще ни питат някакви хора що, разбираш ли, те не са се снимали с Брус, като фен-клубът е имал "невероятната възможност". Предлагам да ги нахраним, трябва да си пазим името.
[Image: icebruce.jpg]
Reply
Maidencheto Wrote:...Да бе, правихме си страшен купон с Мейдън, прахме им чорапите...

Да бе к'ви сте лоши, никой нищо не казва. Трябва от медиите да научаваме, не ви е срам тцтцтцтцт Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
Не съм казал че е имало такава среща показвам само к,во тиражира ето в тази наша медия ако изобщо може да се нарече медия този ЖЪЛТ боклук ! Аз бях на концерта и много добре знам как се случваха нещата в този празничен за мен 16.06.2014 !!
Но тъпото тук е че целият ни живот вече се е превърнал ЖЪЛТ ВЕСТНИК пълен с ГНУСНИ ИЗМИСЛИЦИ и ДОЛНИ ЛЪЖИ ! В който и аспект да го погледнем политически,меломански,социален,икономически итн.......... !!

За мен лично този боклук вече ще казва не 24 часа , а 24 ПЕДЕР-аса !!! :crying:

Както казва в една песен НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА
Reply
Ed Hunter Wrote:Не съм казал че е имало такава среща показвам само к,во тиражира ето в тази наша медия ако изобщо може да се нарече медия този ЖЪЛТ боклук ! Аз бях на концерта и много добре знам как се случваха нещата в този празничен за мен 16.06.2014 !!
Но тъпото тук е че целият ни живот вече се е превърнал ЖЪЛТ ВЕСТНИК пълен с ГНУСНИ ИЗМИСЛИЦИ и ДОЛНИ ЛЪЖИ ! В който и аспект да го погледнем политически,меломански,социален,икономически итн.......... !!

Човек, не се пали толкова. Те не отразяват ключови вътрешни и външни политически събития както трябва, какво остава за един концерт. Това за срещата си го е написал по инерция. Знаеш ли колко му пука? Той изобщо няма идея вероятно, че има български фен клуб. седнал, драснал нещо там и забравил след две минути. Навремето бяха писали в един вестник, че подгряващите банди на Anthrax сме играли баскетбол с тях, което беше тотална измислица. Посмяхме се, какво ти остава... И не си мисли, че само тук е така. Във Великобритания SUN си пише каквото си иска, измисля си интервюта, новини, клюки, слухове. Това е в реда на нещата в свъременния свят. Просто не обръщай внимание. Smile
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
stiff Wrote:Човек, не се пали толкова. Те не отразяват ключови вътрешни и външни политически събития както трябва, какво остава за един концерт. Това за срещата си го е написал по инерция. Знаеш ли колко му пука? Той изобщо няма идея вероятно, че има български фен клуб. седнал, драснал нещо там и забравил след две минути. Навремето бяха писали в един вестник, че подгряващите банди на Anthrax сме играли баскетбол с тях, което беше тотална измислица. Посмяхме се, какво ти остава... И не си мисли, че само тук е така. Във Великобритания SUN си пише каквото си иска, измисля си интервюта, новини, клюки, слухове. Това е в реда на нещата в свъременния свят. Просто не обръщай внимание. Smile

Стив прав си така е наистина ама ме е яд щото аз се хванах на тая кука като шаран, и ако искаш ми вярвай 3 дни преди концерта почти не бях спал тръгнах още в събота към София . Дори звъних на Нико да го питам верно ли е това писание,но то не ми вдигна писах му в Ф-бук пак нищо ! После разбрахме с него на входа на Арена Армеец ама вече битият беше бит е*****т е**н е аз бях от вторите !:crying:
Мразя да ЛЪЖА ,но мразя и да ме ЛЪЖАТ на 43 г. съм почти а ме направиха на маймуна тия от 24 П******А
Reply
Искам да питам 2 неща:
1) Понеже някой каза, сигурни ли сте, че Мейдън никога не са излизали на повторен бис. Въпросът ми е понеже на концерта Fallen angels in Buenos Aires, след редовния сет лист изсвириха The fallen angel и Out of the silent planet, които попринцип не са от сетлиста на това турне?
2) Идвал ли е през 1996 Брус Дикинсън на концерт в България, така ми казаха онзи ден, очудих се, защото щях да знам, ако беше така?
Smile
Reply
Ed Hunter Wrote:Не съм казал че е имало такава среща показвам само к,во тиражира ето в тази наша медия ако изобщо може да се нарече медия този ЖЪЛТ боклук ! Аз бях на концерта и много добре знам как се случваха нещата в този празничен за мен 16.06.2014 !!

Коментарите ни бяха най-вече иронични, но да - тъпо е да се пише каквото ти падне. Жалкото е, че не е само в България, а както каза и Стиф, това е част от съвременния свят.
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
The Clansman93 Wrote:Искам да питам 2 неща:
1) Понеже някой каза, сигурни ли сте, че Мейдън никога не са излизали на повторен бис. Въпросът ми е понеже на концерта Fallen angels in Buenos Aires, след редовния сет лист изсвириха The fallen angel и Out of the silent planet, които попринцип не са от сетлиста на това турне?
2) Идвал ли е през 1996 Брус Дикинсън на концерт в България, така ми казаха онзи ден, очудих се, защото щях да знам, ако беше така?
Smile

Брус Дикинсън за пръв път дойде в България на 04.06.2007
До колкото аз знам Iron Maiden не правят по 2 биса ама никога !
Верно чувал съм подобни твърдения но вече не вярвам на никого !
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)