Threads: 387
Country:
guberman Wrote:Кога си направил поръчката?Всъщност,за Амазон ли става въпрос?
Поръчах ги на 3 септември като пре-ордер през Amazon.co.uk.. Надявам се да пристигнат идната седмица
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Threads: 1
crimsonrider Wrote:Ясно...
Между другото гледах днес в тубата няколко презентации на преизданията. Въпросното 'torture me back to your lair' в края на фантома отново го няма....
Няма и да го има.В това е чара на различните издания.Ако искаш"torture me back at your lair" ще си вземеш оригиналното издание.Така или иначе от него по-добро няма....
Threads: 27
guberman Wrote:Taka e защото замисълът е бил небето наистина да е черно,но са объркали цветовете при отпечатването и се е получил познатият ни син цвят.От тогава всякакви видове преиздания са с черно небе....
Абсолютно вярно. Що се отнася до изрязаната фраза, има и оригинални издания без него.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Threads: 4
Е, аз го имам emc3330 a-1 b-1, но ми се щеше да капсулирам старите във времето и да преслушвам само новите....
Току що от амазон ми изпратиха потвърждение, че са изпратили кутията.
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Айде и моята пратка тръгна.Освен кутията аз поръчах и първите 7 малки плочи.Очаквам следващата седмица да мине бързо,много бързо....
Threads: 387
Country:
Айде и аз съм в кюпа.. и на мен ми писаха, че са я изпратили.
Аз още не съм поръчал синглите.. Мислите ли че ще могат да бъдат купени и от тук?
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Dragontear Wrote:Айде и аз съм в кюпа.. и на мен ми писаха, че са я изпратили.
Аз още не съм поръчал синглите.. Мислите ли че ще могат да бъдат купени и от тук?
Едва ли... Кой да ги вкара и защо да ги вкарва.
Едно е сигурно обаче, щом кутиите още ги има, значи с много повече от онези черните. Вероятно този бокс сет също ще стане рядкост след време, но едва ли ще струва толкова, колкото онази тъпа черна купия.
Що се отнася до синглите, бих си взел само първите четири, но все още мисля. Има толкова много плочи на други групи, които искам да си купя, а да си давам парите за нещо, което имам на 12 инчови винили... По-скоро не. Претръпнал съм я тази част от колекционерската игра.
Dragontear Wrote:Аз още не съм поръчал синглите.. Мислите ли че ще могат да бъдат купени и от тук?
Сашо от SMF е обявил,че ще ги достави,ако си поръчаш.27 лева за синглите и 43 лева за плочите.