22nd October 2014, 19:10
Първата партида ми пристигна днес. Синглите не съм ги пускал все още, в момента си оправям звука в ушите с оригиналното английско издание на дебютния. Да, за съжаление съм разочарован от звука на преизданието. Не знам от какъв ориджинъл мастер са ги кътвали, но звучи супер дигитално. Няма и помен от динамиката на оригинала. Звука е супер детайлен, даже на места ми се чуват неща в микса, които сякаш ги чувам за първи път.
Очаквах по-аналогово звучене.
Въпреки това, от продуктова гледна точка на изданието съм доволен. Винила си тежи и придава едно усещане за масивност, като го поднасяш към платера. Кориците са на ниво. Цветовете са малко по-тъмни отколкото би трябвало, като че ли.
Както и да е, ще изчакам малко по-свободно време за да изслушам на спокойствие и другите неща.
Кутията и на мен ми се вижда някак тясна. Незнам как ще се поберат и деветте плочи в нея. А винила не обича да стои на тясно.
Очаквах по-аналогово звучене.
Въпреки това, от продуктова гледна точка на изданието съм доволен. Винила си тежи и придава едно усещане за масивност, като го поднасяш към платера. Кориците са на ниво. Цветовете са малко по-тъмни отколкото би трябвало, като че ли.
Както и да е, ще изчакам малко по-свободно време за да изслушам на спокойствие и другите неща.
Кутията и на мен ми се вижда някак тясна. Незнам как ще се поберат и деветте плочи в нея. А винила не обича да стои на тясно.