14th January 2008, 18:45
Ludnichar Wrote:Чшшшш, ни дума против "A Tale Wasn't Right"!
Добре де ..само казвам,че изпълнението на Киске е ужасно...много квичи :edrool:
Любимите ви балади
|
14th January 2008, 18:45
Ludnichar Wrote:Чшшшш, ни дума против "A Tale Wasn't Right"! Добре де ..само казвам,че изпълнението на Киске е ужасно...много квичи :edrool:
25th January 2008, 13:31
^ А може би "великанът" Deris я пее по-добре?! :lol: Песните с Kiske са си перфектни в негово изпълнение.
Но както и да е, по темата: Kamelot - Wander, On The Coldest Winter Night Within Temptation - Angels, Memories Sonata Arctica - Shamandalie Rhapsody - Lamento Eroico, Echoes Of Tragedy Gamma Ray - Lake Of Tears HammerFall - Glory To The Brave Luca Turilli - Warrior's Pride Judas Priest - Before The Dawn Heavenly - ...Dust to Dust Domine - For Evermore Helloween - In The Middle Of A Heartbeat Blind Guardian - Lord Of The Rings Nightwish - Angels Fall First Iced Earth - When The Eagle Cries Stratovarius - Tears Of Ice Yngwie Malmsteen - Alone In Paradise Symphony X - The Accolade Stratovarius - Dream With Me DragonForce - Trail of Broken Hearts, Dawn Over A New World
.::Metal World::. - Българският метъл портал
25th January 2008, 16:46
Киске за мен има ужасен глас!А Дерис за мен никога не е бил великан,но по ми харесва от оня квичалник.
26th January 2008, 00:29
"Оня квичалник" е един от най-великите вокалисти, които някога са се подвизавали в метъл сцената, а и не само. И се иска много, ама наистина много талант, за да не звучиш смешно, изпълнявайки нещата му.
.::Metal World::. - Българският метъл портал
26th January 2008, 00:40
Различни хора, различни мнения.
26th January 2008, 11:34
Наистина Киске е велик,но никога не ми е допадалleep: друго си е Дерис или Хансен:violin:
27th January 2008, 22:57
Rainbow - The Temple Of The King
Dio - All The Fools Sailed Away Axel Rudi Pell - The Temple Of The Holy Ария - Осколок льда Кипелов - Я здесь Kamelot - Wander Within Temptation - Memories Rhapsody - The Magic Of The Wizard's Dream; Lamento Eroico Sonata Arctica - The Misery HammerFall - Never Ever; Dreams Come True Tarot - Tides Primal Fear - Bleed For Me; Fighting The Darkness Mystic Prophecy - In The Mirror Yngwie Malmsteen - Dreaming (Tell Me) Stratovarius - Coming Home; Venus In The Morning Helloween - A Tale That Wasn't Right Nightwish - Away
7th March 2008, 11:58
Morticia Dickinson Wrote:Добре де ..само казвам,че изпълнението на Киске е ужасно...много квичи :edrool:Това е ужасно дето го казваш ,Киске е уникален певец имай предвид ,че той е бил инспириран винаги от Брус Дикинсьн и до днес когато твьрди ,че е "поп музикант" пак споменава Дикинсьн за свой учител.Освен това още поддьржа приятелски отношения с Дикинсьн и Смит и си гостуват.Освен това имаше ред вьв биографията на Киске вьв Wiki,кьдето се споменаваше ,че няма друг певец който да може да пее като него.Но нещо изчезна тоя ред.Мисьлта ми е , че не си дльжна да го харесваш,но да кажеш ,че "квичи" e меко казано......нелепо
7th March 2008, 13:34
Eто и моите любими балади
Dreaming/tell me/-Yngwie J.Malmsteen Hold on to my heart-W.A.S.P Amamos la vida-Accept Silent lucidity-Queensryche Love of my life-Extreme/Queen cover/ Wasted time-Scid Row Who wants to live forever-Queen Your turn-Helloween Dream on-Malmsteen/Dio/Aerosmith cover/ Carrie-Europe
25th April 2013, 17:31
Mного са
скоро мисля пак да селектирам от последните години Иначе фаворити ми са от десетилетия: Rainbow eyes -1978 - Rainbow UFO - Belladona 1976 Rolling on - 1977 - URIAH HEEP Illusion - Uriah Heep 1978 Strange World 1980 - IRON MAIDEN Списъка е много дълъг имах една мп-тройка цял диск 167 парчета балади Пърпъл,Уайтснейк,Аксел Руди Пел,доста от парчетата от соловите албуми на Дейвид Гилмор и т.н. |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: |
1 Guest(s) |