![]() |
|
Билети и транспорт до Атина - Printable Version +- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum) +-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Iron Maiden (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=13) +--- Thread: Билети и транспорт до Атина (/showthread.php?tid=218) |
Билети и транспорт до Атина - Dragontear - 12th February 2008 Морготе ти нали нямаше да идваш?... или се лъжа
Билети и транспорт до Атина - Morgoth - 12th February 2008 Ще муфта наще, ако не продавам компа. Така ми нямаше, ма сам не ми се ходи у Румъния за тва сеа гледам към Атина. Се още нищо обаче не обещавам
Билети и транспорт до Атина - Dragontear - 13th February 2008 Ама какви хостели... На мен мисълта ми беше да ги спестим и да стане както Perfect Stranger каза че е било на Metallica. - Тръгваме вечерта един ден преди концерта - Там сме рано сутрин или най- къзно на обяд - Имаме време да се помотаме малко или направо да се залетим към епицентъра - И веднага след концерта се натоварваме на рейса и пътуваме нощно време към България хостелите са излишни в такъв случай. Те бяха идея ако пътуваме с влак. Билети и транспорт до Атина - kosio - 13th February 2008 Аз мисля, че ще ни оставят близо до мястото на концерта, там се мотаем и влизаме.. Когато сме с бус ще ни закарат където искаме. Билети и транспорт до Атина - kosio - 13th February 2008 Направо предлагам да направим една среща пред фирмата, която ще ни вози. Намира се до MALL SOFIA. Ма да си носим и пари, аз специално не желая само да обикалям, а да свършим работа. Билети и транспорт до Атина - Leviatan - 13th February 2008 breeg Wrote:Направо предлагам да направим една среща пред фирмата, която ще ни вози. Намира се до MALL SOFIA. Нека не избързваме, разгледали сме само 2 оферти а има време да проучим нещата в подробности. Нека първо видим ситуацията с билетите и тоава да правим резервации за транспорт, току виж изникнала и по- добра оферта. Билети и транспорт до Атина - The Nomad - 13th February 2008 Тая оферта не ми харесва: 1.Часът на пристигане 2.Цената е доста висока п.п. Някой записва ли кой ще идва, защото каквито и организации да си правим за пътуване и нощувки не трябва да забравяме, че ни трябва точната бройка +/- 2-3 човека най-много, защото никой няма да се хване да запази примерно 30 места в хотела си, а да му дойдат 20 човека, защото по този начин му изгарят 10 места, а и ние се набутваме с капарото. Освен това като отидем да си организираме автобус и бус също трябва да знаем колко местен да е...сещате се нали! Билети и транспорт до Атина - Dragontear - 13th February 2008 До момента има направен списък и има специална тема за него. Аз пак не разбирам защо правиме планове за нощувки там? Билети и транспорт до Атина - mickthomson - 13th February 2008 ок, значи аз спирам да спямя по тая тема, и ша съм евентуално сигурен, май месец(най-вероятно дали ша идвам :rockdevil:
Билети и транспорт до Атина - Dragontear - 13th February 2008 спокойно тук не е спам
|