Iron Maiden Bulgaria Forum
Билети и транспорт до Атина - Printable Version

+- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum)
+-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Iron Maiden (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Thread: Билети и транспорт до Атина (/showthread.php?tid=218)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Билети и транспорт до Атина - Dragontear - 12th February 2008

Морготе ти нали нямаше да идваш?... или се лъжа Smile

Билети и транспорт до Атина - Morgoth - 12th February 2008

Ще муфта наще, ако не продавам компа. Така ми нямаше, ма сам не ми се ходи у Румъния Wink за тва сеа гледам към Атина. Се още нищо обаче не обещавам

Билети и транспорт до Атина - Dragontear - 13th February 2008

Ама какви хостели... На мен мисълта ми беше да ги спестим и да стане както Perfect Stranger каза че е било на Metallica.

- Тръгваме вечерта един ден преди концерта
- Там сме рано сутрин или най- къзно на обяд
- Имаме време да се помотаме малко или направо да се залетим към епицентъра
- И веднага след концерта се натоварваме на рейса и пътуваме нощно време към България

хостелите са излишни в такъв случай. Те бяха идея ако пътуваме с влак.

Билети и транспорт до Атина - kosio - 13th February 2008

Аз мисля, че ще ни оставят близо до мястото на концерта, там се мотаем и влизаме.. Когато сме с бус ще ни закарат където искаме.

Билети и транспорт до Атина - kosio - 13th February 2008

Направо предлагам да направим една среща пред фирмата, която ще ни вози. Намира се до MALL SOFIA.
Ма да си носим и пари, аз специално не желая само да обикалям, а да свършим работа.

Билети и транспорт до Атина - Leviatan - 13th February 2008

breeg Wrote:Направо предлагам да направим една среща пред фирмата, която ще ни вози. Намира се до MALL SOFIA.
Ма да си носим и пари, аз специално не желая само да обикалям, а да свършим работа.

Нека не избързваме, разгледали сме само 2 оферти а има време да проучим нещата в подробности. Нека първо видим ситуацията с билетите и тоава да правим резервации за транспорт, току виж изникнала и по- добра оферта.

Билети и транспорт до Атина - The Nomad - 13th February 2008

Тая оферта не ми харесва:
1.Часът на пристигане
2.Цената е доста висока

п.п. Някой записва ли кой ще идва, защото каквито и организации да си правим за пътуване и нощувки не трябва да забравяме, че ни трябва точната бройка +/- 2-3 човека най-много, защото никой няма да се хване да запази примерно 30 места в хотела си, а да му дойдат 20 човека, защото по този начин му изгарят 10 места, а и ние се набутваме с капарото. Освен това като отидем да си организираме автобус и бус също трябва да знаем колко местен да е...сещате се нали!

До момента има направен списък и има специална тема за него.

Аз пак не разбирам защо правиме планове за нощувки там?

Билети и транспорт до Атина - mickthomson - 13th February 2008

ок, значи аз спирам да спямя по тая тема, и ша съм евентуално сигурен, май месец(най-вероятноWink дали ша идвам :rockdevil:

спокойно тук не е спам
Smile