![]() |
|
Официална тема 11 февруари 2011, Москва, Русия - Printable Version +- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum) +-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Iron Maiden (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=13) +--- Thread: Официална тема 11 февруари 2011, Москва, Русия (/showthread.php?tid=573) |
Официална тема 11 февруари 2011, Москва, Русия - Dr. Feelgood - 11th February 2011 Любопитно ми е как ще се получи поредицата от: Blood Brothers When the Wild Wind Blows The Evil That Men Do The Talisman Официална тема 11 февруари 2011, Москва, Русия - Dagon - 11th February 2011 В момента съм много тъжен, че не свирят Starblind Надявам се, че след 2-3 години ще помъдреят и ще осъзнаят гения на парчето ..... Добре поне, че има Coming Home и The Talisman...... Aбе малко ги е домързяло да порепетират ама... нейсе
Официална тема 11 февруари 2011, Москва, Русия - Maidencheto - 11th February 2011 Лесен и бърз отговор:ще умрем Аз със сигурност, и четирите песни са ми....абе искам да идва концерта...
Официална тема 11 февруари 2011, Москва, Русия - Dr. Feelgood - 11th February 2011 Dagon Wrote:В момента съм много тъжен, че не свирят Starblind Единствената ми надежда е да решат отново да въртят две песни... Като вариант може да са The Talisman и Starblind, което няма да е и много гот, защото и двете песни са силни. Официална тема 11 февруари 2011, Москва, Русия - Dr. Feelgood - 11th February 2011 И само за протокола - в интервю миналата година, Брус спомена, че би се радвал да се изпълняват точно тези 5 песни от новия албум. Най-голямата изненада за мен е присъствието на The Wicker Man за сметка, да речем, на песен от AMOLAD. Официална тема 11 февруари 2011, Москва, Русия - stiff - 11th February 2011 Dagon Wrote:Aбе малко ги е домързяло да порепетират ама... нейсе Едва ли това е причината, при положение, че свирят WTWWB, която не е никак кратка и лесна, но да, и аз смятам, че Starblind можеше да замести The Talisman, ако сметнем, че останалите са несменяеми. Официална тема 11 февруари 2011, Москва, Русия - Zerox - 11th February 2011 И Benjamin Breeg го пропуснаха, а Wickerman е на някакво никакво място в сета. Но винаги ще има недоволни, не може да се угоди на всички. Сега не ни остава друго, освен да чакаме дата за София и да се размажем
Официална тема 11 февруари 2011, Москва, Русия - IVO - 11th February 2011 много съм доволен,много.The Trooper и Wicker-а една след друга-ще бъде меле. ЧУДЕСЕН сет лист. Аре да се почваме,мамка мууууу! Официална тема 11 февруари 2011, Москва, Русия - Maidencheto - 11th February 2011 Dr. Feelgood Wrote:Най-голямата изненада за мен е присъствието на The Wicker Man за сметка, да речем, на песен от AMOLAD. Да, ето това ми е странно, поне 1 песен трябваше да има... Официална тема 11 февруари 2011, Москва, Русия - Dr. Feelgood - 11th February 2011 Maidencheto Wrote:Да, ето това ми е странно, поне 1 песен трябваше да има... Ае, все пак по-добре Тhe Wicker Man, от колкото Wildest Dreams или Wrathchild
|