![]() |
|
Iron Maiden и феновете - Printable Version +- Iron Maiden Bulgaria Forum (https://ironmaiden-bg.com/forum) +-- Forum: Iron Maiden - България (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: Iron Maiden (https://ironmaiden-bg.com/forum/forumdisplay.php?fid=13) +--- Thread: Iron Maiden и феновете (/showthread.php?tid=239) |
Iron Maiden и феновете - Perfect Stranger - 18th March 2008 Реших да отворя нова тема, провокирана от постовете на Морти в Хумор и забава, в която да поразсъждаваме за Мейдън и фенщината. Ето конкретните цитати: Quote:Message 7 - posted by TatiViana (U7280099) , Last Week Quote:Message 11 - posted by neidedickinson (U8392059) , Last Week Quote:Paddy has a deplorabel conduct to try isolate Bruce from his fans, which could be misunderstood ! Fans were confused in relation to this situation! Bruce maltreated a fan (from Curitiba - that all he wanted is a simple autograph!). Paddy can't interfere in Bruce's work in Maiden. (Did Lorraine do this when she was with Harry??? Harry is a leader of Maiden!). Paddy doesn't understand Bruce is a public person (he is a man, not only a singer - But he is a public person - and if he was ill homoured that fan didn't have nothing to this!) which have a great number of fans ! Doesn't maltreated fans, impeding fans aproaching Bruce??? It's wrong! She doesn't understand this ! Paddy was there to prove to those fans (girls). "Oh, Bruce has a owner, she is alone, ok? He is mine" - But in fact, nobody belong to nobody!... Iron Maiden и феновете - Perfect Stranger - 18th March 2008 Стана огромен чаршаф с цитатите, реших да напиша собственото си мнение в отделен пост. И понеже си имам специално отношение към Брус, ще пиша за него. За мен този човек е гениален. Харесвам как пее, харесвам как пише, харесвам как се държи на сцената. Но, ако го видя на улицата и разбера, че няма желание за контакт, няма да поискам да разговарям с него и да му досаждам, точно защото разбирам нуждата му да се съхрани нормален. Ясно ми е, че ако обърне внимание на всички, които го искат, няма да има време за нищо друго. Някак си аз самата вътрешно имам съпротива, точно защото знам, че за него ще е по задължение. Освен това уважавам таланта му достатъчно, за да му спестя загубата на време и енергия за нещо, от което няма да има удовлетворение за нито една от двете страни. Не бих дебнала пред хотела, не бих обикаляла с часове около него, с надеждата да го "хвана", някак си унизително ми се струва и за двете страни. Просто смятам, че следва феновете да уважат желанието на идола си да се опита да води нормален живот, да излезе на улицата без да се налага да се крие от разни истерици. Iron Maiden и феновете - Nicko - 18th March 2008 Perfect Stranger Wrote:Стана огромен чаршаф с цитатите, реших да напиша собственото си мнение в отделен пост.Много точно казано от Perfect.Четох вчера ,тези постове от Хумор и забава и се замислих кой е прав и кой крив.Бразилката от Натал -Тати Виана ,донякьде е права,но музиката си е бизнес преди всичко.Ако тя е пьтувала до Сао Паоло при всички случаи е изминала повече километри,отколкото нас ни чакат до Атина.Но е наивно да очаква,че Мейдьн и в частност Брус"размитат" за нея.Музикантите са хора ,постоянно някой ги занимава с нещо и вьрви подире им.Ако това е с давност близо 30 години ,то наистина им е омрьзнало.Затова разбирам физиономията на Яник,неосьществения семеен шопинг на Дикинсьн и думите на Ейдриьн -"По кьсно ,по кьсно".Просто това е реалността.Затова харесвай си например Брус,но и не очаквай специално внимание от него,защото в противен случай може и да се разочароваш.Той си е гений,а гениите са един вид девиантни личности. Iron Maiden и феновете - Morticia Dickinson - 18th March 2008 На мен ми се вижда не само глупаво, но и малоумно тая да си помисли,че Брус специално ще и обърне внимание ,а няма да си пазарува с жена си.Може би,ако не беше с жена си,а сам щеше да я покани в стаята си,тогава Тати Виана щеше да говори друго. Ама не виждам това как би станало щото си е бая грозничка....така че нямаше пак да и обърне внимание.Във всички случаи пак щеше да го оплюва след това. Iron Maiden и феновете - Perfect Stranger - 18th March 2008 Morticia Dickinson Wrote:...Може би,ако не беше с жена си,а сам щеше да я покани в стаята си...Мислиш ли, че е възможно наистина? :eusa_think: Но нека да засегнем и този аспект - какво мислите за групитата? Iron Maiden и феновете - Morticia Dickinson - 18th March 2008 Аз мисля,че ако дадена девойка е наистина много привлекателна и красива биха я поканили в стаята си.Ама трябва да е много,ама много красива за да стане.Все пак те са мъже....виждат някоя красива фенка,която пък е достатъчно разхайтена или фанатизирана и ги подтиква със своето държание да я поканят горе.Всичко е възможно. Iron Maiden и феновете - Leviatan - 18th March 2008 Аз пък си мисля, че отдавна са преминали през този период, сещам се за ДиАно и тоалетната....мисля, че гледат на фенките по съвсем различен начин, от висоата на изминалите години и от пренасищането от такива емоции (сигурно в един момент е имало такова . Просто всичко е поставено на друга основа, поне таова усещне имам аз.
Iron Maiden и феновете - Morticia Dickinson - 18th March 2008 Първо честито направи 666 пост в този раздел. Ами незнам Любо все пак те са мъже.Така както на един обикновен мъж не му пречи да изневери на жена/приятелка с някоя за една вечер (предполагаме,че оная трябва да е доста красива така и на тях не им пречи.Ако видиш едно хубаво момиче с перфектно тяло и тя ти намекне да се качите в стаята ти ще откажеш ли?Аз лично ще се радвам,ако са верни на хората до тях,но и ще ги разбера...това по цяла година да обикалят света без жените си....и те си имат нужди.
Iron Maiden и феновете - Perfect Stranger - 18th March 2008 Leviatan Wrote:Аз пък си мисля, че отдавна са преминали през този период, сещам се за ДиАно и тоалетната....мисля, че гледат на фенките по съвсем различен начин, от висоата на изминалите години и от пренасищането от такива емоции (сигурно в един момент е имало такова Сйгласна съм с теб, такова е и моето усещане за нещата, колкото и глупаво да звучи. Какво за ДиАно и тоалетната, че не се сещам в момента. Iron Maiden и феновете - Leviatan - 18th March 2008 Ами тук можем да говорим с часове дали аз бих приел или отказал....дискусията е дълбока и болезнена, ама все пак за групата. Трябва да ги познаваме за да предполагаме, но както Брус беше казал, че в университета е дошъл момент, в който се е наситил на доста неща и е обърнал страницата, така аз предполагам, че по някое време това с фенките може да са решили, че не им носи нищо стойностно, а само една мимолетна емоция, която вече им е втръснала....ха ако аз бях на мястото на жените им....надали щях да проявя разбиране, туй е много тежка тема! |