19th March 2008, 11:28
Morticia Dickinson Wrote:Аз ако бях на мястото на фенките за мен нямаше да е просто една мимолетна емоция,а емоция за цял живот:wub:.Но ако съм му жена няма да го пусна сам никъде,колкото и да му имам доверие на него,ще знам че там някъде ще има една,която понякакъв начин все ще го излъже.А пък и не бих била спокойна,това да го няма с месеци в къщи, и хиляди момичета по всета да ме мразят.Не и е лесен живота на таз жена.Честно да ти кажа, не бях виждал Тати ,но и не сьм очаквал да е хубава.Чел сьм ,че мьжа и я ревнувал от Дикинсьн,но това си го обяснявам с факта ,че е латино хи хи.Ако Брус иска жена за една вечер-бразилка,според мен ще си порьча кол гьрл и шанса да прибегне до услугите на Тати е просто нулев.Ти представяш ли си какво ще стане ако спи с Тати Виана,на другия ден ще знае не жена му.......а целия свят хи хи хи
Като чета постовете на онея фенки ми е мъчно за тях.Знам какво е да обичаш толкова силно и да знаеш,че е нереално и невъзможно и че трябва да се примириш с действителността.Само че е супер глупаво да се излагат така....Като им четох оня ден постовете разбрах как и аз съм се излагала като см била на 15, а не на 26 :w00t:
И понеже в неделя ме обвиниха в женска злоба понеже казах, че въпросната ТатиВиана е грозничка, ще ви я покажа за да се обедите сами.
http://www.youtube.com/watch?v=79ziZ_Oc7cI