Аз ако бях на мястото на фенките за мен нямаше да е просто една мимолетна емоция,а емоция за цял живот:wub:.Но ако съм му жена няма да го пусна сам никъде,колкото и да му имам доверие на него,ще знам че там някъде ще има една,която понякакъв начин все ще го излъже.А пък и не бих била спокойна,това да го няма с месеци в къщи, и хиляди момичета по всета да ме мразят.Не и е лесен живота на таз жена.
Като чета постовете на онея фенки ми е мъчно за тях.Знам какво е да обичаш толкова силно и да знаеш,че е нереално и невъзможно и че трябва да се примириш с действителността.Само че е супер глупаво да се излагат така....Като им четох оня ден постовете разбрах как и аз съм се излагала като см била на 15, а не на 26 :w00t:
И понеже в неделя ме обвиниха в женска злоба понеже казах, че въпросната ТатиВиана е грозничка, ще ви я покажа за да се обедите сами.
http://www.youtube.com/watch?v=79ziZ_Oc7cI
Threads: 5
Morticia Dickinson Wrote:Аз ако бях на мястото на фенките за мен нямаше да е просто една мимолетна емоция,а емоция за цял живот:wub:.Но ако съм му жена няма да го пусна сам никъде,колкото и да му имам доверие на него,ще знам че там някъде ще има една,която понякакъв начин все ще го излъже.А пък и не бих била спокойна,това да го няма с месеци в къщи, и хиляди момичета по всета да ме мразят.Не и е лесен живота на таз жена.
http://www.youtube.com/watch?v=79ziZ_Oc7cI Оффтопик, но темата отива към общото - Морти, това може да се случи на всеки мъж, ОБАЧЕ нали и те носят глави на раменете си. Иначе от поста ти излиза, че едва ли не те са някакви малоумни идиоти, които ако мръднат някъде без жена до себе си, изгубват контрол. Най-добронамерено ти го казвам - имай малко повече вяра на мъжете, те не са някакви животни все пак.
Не просто се поставих на двете страни.Както и да е.
Значи бих била най-щастливото момиче, ако успея да разменя дума-две с някой от тях,взема автограф и се снимам с тях.Но ако ги видя,че обядват никога няма да ида при тях,а ще изчакам да свършат.След това ще отида до тях,ще попитам дали могат да ми отделят две минути, и ако може прекрасно.Ако ми кажат не....ще им кажа разбирам,благодаря за вниманието,довиждане.Но няма да тръгна да ръся после простотии по техен адрес.Каква фенка ме прави това?
И още нещо четох в един форум следната случка.Ще го преразкажа.Става дума за бразлиските "фенове"
Един мой приятел видял Яник да обядва в един ресторант,той отишъл до него метнал му знамето в лицето и му казал подпиши.Яник спрял за малко да яде,погледнал го и му казал не и продължил да си яде.Е как може Яник да бъде такъв да не отдели 1 минута да се разпише.
незнам нямам думи......:eusa_silenced:
Та дойде и моя ред да се изкажа!Съгласна съм с всичко казано до тук!Разбира се,че е ненормано някой да иска от Брус да обръща внимание на всичките си милиони фенове!Се пак като вокал той трябва да си почива и да пази гласа си!А и не мога а си представя как може някой да твърди,че е велик фен на Мейдън и да не се радва на автограф от Стив!Е и на мен Брус ми е любим,но Стив е създателя,без него нищо е нямало да е същото и тя да се оплаква....Абе нямам думи!
И на мен ми е мечта да видя Брус!Не искам нищо от него!Искам само една минута мисля че ще ми стигне,за всичко което имам да му кажа!Защото то не е много!То е малко,но идва от сърцето ми!Дори сега докъто пиша това мнение и успоредно с него слушам Tears of the dragon за милионен път си мисля,че е невъзможно да има нещо толкова гениално на този свят!Но го има...Искам само да му кажа МЕРСИ!Едно голямо благодаря за това,че го има!Защото той и Мейдън за мен значат музика,а музиката е целия ми живот,за мен тя е всичко!Искам да го прегърна и да заплача,нищо повече!Мечтите са безплатни,а надеждата умира последна!Винаги ще се надявам,да видя човека с чийто глас заспивам и се събуждам,човека,който е направил невероятно много за мен без да го знае!Ако това дай боже един ден се случи за мен няма да е просто емоция,а нещо много повече....Брус и Мейдън за мен значат живот......
все още съм нямал честа да се видя лице в лице с тях, да си стисна ръката(примерно  , да искам автограф, ама за всичко има време. дори и да ми се отдаде такава възможност, няма да съм толко нахален като тея "фенове", и ще ги разбера ако са уморени, или просто нямат време. еми така де, те не се кой да е, те са Мейдън подяволит*, ако тръгнат да се здрависват/снимат/ и дават автографи на всеки фен, турнето ще свърши само с т'ва.
незнам дали някой от вас се срещал с тях миналата година в София, в хотела им. един приятел и съученик, е бил в хотела, и се е снимал с всички, с изключение на Брус(щото просто го е нямало  , взел си е автограф от Нико, и е вдигнал наздравица с него(Нико  , и от това което ми каза, са се държали повече от приятелски с тях, с Стив е провел кратък разговор, с останалите също, но всичко е било ОК. то взаимоотношението е взаимно, не може ти да му се качиш на главата, пък след тве "еееееее що не ми даде автограф" и т.н.
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
^IrOn^MaIdEn^ Wrote:Искам да го прегърна и да заплача,нищо повече!
Брус и Мейдън за мен значат живот...... Добре, де, как смяташ би се почувствал той, ако го направиш?
Защото мога да ти кажа как бих се почувствала аз, ако някой непознат ми се увеси на врата и заплаче. Или пък ми каже това последното.
Гери, колкото и да опитвам да се поставя на мястото на жените им, не мисля, че някоя от тях разсъждава така. Ако го правеше, щеше да се самоунищожи. Така мисля. Не можеш да живееш в съмнения години наред.
Колкото до еднократното преспиване със звезда - мисля, че съм фенка, но - не, не би ми останало спомен за цял живот. Напротив в мен би зейнала огромна дупка. Не знам, много лично става, ще отиде разговора към правенето на секс без любов, не че нямам какво да кажа, ноооо не е това темата.
Threads: 1
Кате - респект душа! Ма ето и ти има кво да кажеш, ето в това е въпроса!!!
Хм ами може да е секс без любов....ама от негова страна,от моя ще бъде от любов.Знам,че от негова не,но самият факт,че е решил да бъде с мен дори и за една нощ е пре достатъчно.Тъпо звучи.....хмм да ама не..дали ще преспиш с някой след пиянска вечер или с човек,който по някакъв начин държиш...мм не е все тая.За мен би значило много.Но друг факт,е че няма да го направя,защото съм с друг човек и не приемам изневярата,но ако бях сама...и фанатизирана както когато бях на 15 е щях да го направя.А кокото до ревността аз съм такава...може да се самоунищажа..ми ок....това е моята същност, моя характер.
Хммм просто някои неща не мога да ги подмина.
Quote:So... I don't care about this.
As I said, I'm not a fan anymore. I still like the songs, and Rock Show... But give money to Iron Maiden and Bruce, and admire them... NEVER!!!
They don't need me...
They are rich! I'm still poor...
Now I care with me!
I gave money to them... Now, I want money to me.
I SHOULD BUY MY NINTENDO WII, NOT GO TO SAO PAULO!!!!!!
Quote:Just to win a blank paper with Steve sign... ¬¬
Autograph, to me is, "To Tati, with love, Steve Harris" or blablabla.........
People of Orkut is saying I'm lucky to have his sign... Well... I don't think so. This is so important to them, that I'm thinking sell this sign........ 1000 reais!!!
ето на това се смях от сърце...
Quote:But Bruce, ... I think Bruce was not with good humour, by the countrary! But! I think the presence of Paddy desnecessary in this tour. Nathalie (wife of Adrian) works on Sanctuary and doesn't stay like a tick or a glue in Adrian. But , that woman...
Paddy must had laugh very much of our faces!!! Oh yeah, she thinks who won! But I can't give up to meet Bruce! He is a person, not better than me, so... When someone find an Elixir of Long Life to live for all imortality, so, I can see - You are better than me!
I see Bruce as man, and I was there to see the man Bruce - but the man Bruce didn't want to see anyone! to stay beside Paddy (ohhhhhhhhh)! But I'm sure that this marriage will finish. I'm sure!!! 100 per cent! DIVORCE!
Тези двете са малоумни,особено тая дето иска да си продава автографа на Стийв,че не и харесва.Е че тя какво иска да пише на него,някои хора даже и това не пишат,а слагат само подпис...Тая ТАти незнам какво иска.Но както каза админа ви, в тая страна всички се редят за Автографи, за да ги продават после..не са фенове,а само ловци на подписи.
|