Threads: 5
не, според мене не. да махнем другото настрана/ че е световно известнен и т.н., преди всичко той е англичанин(културен е

, почти на 50г е, и не ми се вярва колкото и да е изнервен да каже такова нещо
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Threads: 1
В морето от дезинформация, това е трудно да се провери дали е вярно. Аз лично бих го допуснал, ако е бил в отвратително настроение или ако достатъчно е бил провокиран. Иначе се съмнявам при нормални обстоятелства не само Брустър, но и другите момчета да реаграт така. На кой по дяволите няма да му стане драго да е на 30 години на сцена и да вижда млади хора да слушат музиката, която правят?
Threads: 0
Threads: 18
Ще говоря за отношението към феновете.
Тези хора в продължение на 30 години пътуват почти всеки ден,полети,полети,полети участия и пак полети.Те като цяло нямат никакво време за жените си и семействата като цяло.
Не случайно повечето рок звезди имат по 250 брака и 45 деца.Просто дори да се блазни,че е съппруга на Брус примерно или на Иън Гилън или на който и да е,дадена жена в един момент остава сама.Да богата е,има скъпа кола обаче е самотна,а мъжа й в момента пее пред десетки хиляди души на още толкова хиляди километри от нея.Така че семейния живот за една звезда от ранга на Брус Дикинсън е много трудна задача,като се има в предвид,че той е и пилот,радиоводещ и т.н
Така че разбирам Брус,но не искам и да има съмнения,че ако ги бях видял пред Съдебната палата,където са били по обяд на 5 Юни 2007 е нямало да ги нападна с апарат,лист и химикалка :edtroop:
Има още един ярък пример.Елвис Пресли.Той винаги след шоу е оставал около 2 часа да раздава автографи на феновете и никога не е пропускал тази традиция.За последните 3 години от живота си е изнесъл 1047 концерта.Сами сметнете за 3 години,колко свободни дни е имал.Падат се 52.След,което макар да е Краля,той също е човек,почнал е да зима успокоителни,антидепресанти,че даже и наркотици.И на всички е известно как е завършило всичко.Умрял е на 42.
Брус все пак е на 50,с тая разлика ,че той хаби много повече физически усилия на сцената от Елвис,макар концертите на Елвис да са достигали до 3 часа продължителнсот.
Така че като цяло ги разбирам.Но наистина и аз бих бил с разбито сърце ако ги срещна на улицата и ме изритат.