Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iron Maiden и феновете
не, според мене не. да махнем другото настрана/ че е световно известнен и т.н., преди всичко той е англичанин(културен еWink, почти на 50г е, и не ми се вярва колкото и да е изнервен да каже такова нещо
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
В морето от дезинформация, това е трудно да се провери дали е вярно. Аз лично бих го допуснал, ако е бил в отвратително настроение или ако достатъчно е бил провокиран. Иначе се съмнявам при нормални обстоятелства не само Брустър, но и другите момчета да реаграт така. На кой по дяволите няма да му стане драго да е на 30 години на сцена и да вижда млади хора да слушат музиката, която правят?
Reply
Ако може и аз да си кажа мнението като жена и като фен.Аз не бях на концерта в София и сигурно няма да ходя и в Гърция,но съм благодарна на Iron Maiden,че съществуват.Дали някога ще ги видя на живо не ме интересува,важното е че съм тук и сега - Ерата на Мейдън.Колкото до бразилката ако някога се доближа до Брус толкова колкото нея ще съм просто благодарна,че съм го видяла на живо.И ако той не ми обърне внимание едва ли ще взема да ръся разни глупости.Но бразилците са по емоционални и в съчетание с нейната лудост-загубата си е за нея.Ще остане повече за нас.Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
:edtroop:
Reply
Ще говоря за отношението към феновете.
Тези хора в продължение на 30 години пътуват почти всеки ден,полети,полети,полети участия и пак полети.Те като цяло нямат никакво време за жените си и семействата като цяло.
Не случайно повечето рок звезди имат по 250 брака и 45 деца.Просто дори да се блазни,че е съппруга на Брус примерно или на Иън Гилън или на който и да е,дадена жена в един момент остава сама.Да богата е,има скъпа кола обаче е самотна,а мъжа й в момента пее пред десетки хиляди души на още толкова хиляди километри от нея.Така че семейния живот за една звезда от ранга на Брус Дикинсън е много трудна задача,като се има в предвид,че той е и пилот,радиоводещ и т.н
Така че разбирам Брус,но не искам и да има съмнения,че ако ги бях видял пред Съдебната палата,където са били по обяд на 5 Юни 2007 е нямало да ги нападна с апарат,лист и химикалка :edtroop:

Има още един ярък пример.Елвис Пресли.Той винаги след шоу е оставал около 2 часа да раздава автографи на феновете и никога не е пропускал тази традиция.За последните 3 години от живота си е изнесъл 1047 концерта.Сами сметнете за 3 години,колко свободни дни е имал.Падат се 52.След,което макар да е Краля,той също е човек,почнал е да зима успокоителни,антидепресанти,че даже и наркотици.И на всички е известно как е завършило всичко.Умрял е на 42.
Брус все пак е на 50,с тая разлика ,че той хаби много повече физически усилия на сцената от Елвис,макар концертите на Елвис да са достигали до 3 часа продължителнсот.

Така че като цяло ги разбирам.Но наистина и аз бих бил с разбито сърце ако ги срещна на улицата и ме изритат.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
4 Guest(s)