Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iron Maiden в Унгария и Румъния.
Последното шоу ще е във Валенсия, на 21 август. така като гледам, май наистина ще се ходи на Sziget.:rockdevil:
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Morticia Dickinson Wrote:Тея дни ще попитаме за оферта за автобус.

някакво развитие, по този въпрос? защото вече нямам търпение да идва август месец :rockdevil: .
гледах в сайта на фест-а, че билети в България могат да се купят чрез Ивентим. някой знае ли, нещо повече по въпроса?
I'm an FC member!
04.06.07(BG)...02.08.08(GR)...10.02.09(SRB)...14.08.10(HU)...15.08.10(RO)...16.06.14(BG)...30.07.16(RO)...24.04.17(DE)...20.07.18(GR)...22.07.18(BG)... 10/11.08.18(UK)...22.05.22(CRO)...24.05.22(SRB)...02.07.22(DE)...13.07.22(BG)...
Reply
Как смятате дали да не направим една нощувка там? Все пак на някой от нас тва ще ни е морето.
P.S: Имам нова MAIDEN придобивка!
Reply
Има много сериозни слухове че Maiden ще свирят на някакъв фестивал това лято в Милано
Only The Good Die Young...
All the evil seems to live forever...
Reply
Така значи, след мноого преговори достигнахме до следните неща:

1.Ще гледаме Мейдън на Зигет
2.Най-вероятно ще пренощуваме там.Предвид,че концерта е в събота имаме отличната възможност да направим плаж и да разгледаме града, и на другия ден.

Така че хора, събирайте пари, билета за един ден вие 45 Евро.Погледнато реално е доста малко дори и за Мейдн, помните в Атина билета беше по 77 Евро, а за тези пари и ще намажем, и някоя друга банда (например като за мен КамелотWink. Ще разгледам и останалите групи да видим кои още са на 14-ти. Заемаме се с транспорта и хостелите.
Мислете хора дали ще идвате. От сега предупреждавам, ако не сте сигурни не го заявявайте. Искам САМО хора, които са на 100 % сигурни да казват: Да ще идваме. Защото за всяко нещо гониме бройка- път, хостели и не ми се иска 60 човека да кажат идваме, и в крайна сметка да се окажем 20 чвека. Цялата система се обърква така. Затова само хора на 100% да казват.Пишете ще правиме списък. Прозвуча грубо, ама си е така.С точна бройка можем да имаме и точни цени за нещата.Тъй че хора стягайте се......

Up The Irons!!
Reply
Гери, напълно те подкрепям за точността. От опит знам /бил съм на Sziget 3 пъти/, че по това време свободни хостели в града няма. Настава ад. Затова е добре доста отпреди това да се ангажира всичко, което пък значи доста отпреди това да е ясно колко хора ще пътуват.
Затова призовавам към ранно събиране на пари или капариране. Нека улесним Нико, Гери и себе си максимално.:rockdevil:
[COLOR="DarkRed"]There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.
Hamlet, Act I, Scene V[/COLOR]
Reply
Днес ровихме за път, хостели и билети. Имам предложение- който иска да ходи скача 100 лева капаро- ако се откаже да гори. Нарочно казвам 100 лева защото това е билета и малко отгоре.
Който е сериозен да се мята- началото на месеца е и всеки взима тия дни заплата.
Проверихме за самолет- скъпо.
Проверихме за влак- скъпо и сложно.
Тва предлагам аз, па вие мислете.
Reply
А долу-горе за какви пари говорим като цяло? Хостелите на какви цени са? Билета е ясен, транспорта, ако е автобус, долу-горе също /предполагам като до Атина, там бяха 900 и нещо километрите/.
And I know of the pain that you feel the same as me...
Reply
А докога трябва да се даде капарото Rolleyes
Reply
До другата седмица ще сме проверили и хостелите и цената на автобусите, и съответно ще имаме така да се каже крайна цена.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)